Kajsa konstaterar: Headline Animator

fredag 17 augusti 2012

Vi sa "ja" båda två :)

Nu var det väldigt längesen jag uppdaterade denna bloggen. Problemet är hela tiden att jag antingen inte orkar bry mig för jag har för ont, och är det inte det, så finner jag inte tid, och är det inte det så har jag ingen lust! Men nu ska jag försöka lägga ner lite mer tid på bloggen då hösten med sina mysiga och varma innekvällar framför öppna spisen närmar sig!
Så vad har hänt den senaste tiden då? Faktiskt inget särskilt. Vi har firat min underbara dotters treårsdag då hon fick en jätte stor studsmatta och glädjen var på topp! Och JO! Vi har ju gift oss också :). Det är väl i och för sig ganska speciellt :). 

Den 16/6 sa jag "ja" till mannen i mitt liv, och som tur var så sa han också ja till sin lilla hemmafru och mor till hans barn! Lyckliga mig! Bröllopet hölls i Stavnäs kyrka, och vi hade väl ca 65 gäster till bröllopsfesten. Det bästa med bröllopet var nog själva intåget i kyrkan som ingen hade förväntat sig! När tärnorna och vår lilla Annie som var brudnäbb med en annan tjej hade gått in så började Bruno Mars låt: "marry you" att spelas högt i kyrkan! Detta hade ju ingen förväntat sig, utan alla väntade på att "Mendelsons bröllpsmarsch" skulle gå igång, men tji fick dem alltså, för vi ville göra detta på vårt sätt :)! Det samma kan man säga om själva valsen. Blev inte mycket till vals till min svågers stora förlust. Istället dansade vi till "av längtan till dig" i ca en minut, och sen kom låten "let´s twist again" och en projektorbild visade oss från det att vi träffades tills vi fick Annie, och även lite senare bilder. Detta var mycket uppskattat, och när twisten drog igång så var alla ivriga att få skaka lite på rumpan :)! Jag hade satt ihop detta kollaget med en massa olika rockiga låtar ,bland annat Viktoria Silvstedts gamla låt "Rocksteady love", då vi tyckte den passade så bra med texten: "I don´t care what they say, I love you anyway, no need to go insane, co´s we got a rocksteady love"... Filmen avslutades med "vår "låt "remember when" med Alan Jackson. Har ni inte hört den så lyssna på den här: http://www.youtube.com/watch?v=TTA2buWlNyM .Det är nog den vackraste balladen som gjorts, och videon är underbart vacker den med! Låten täcker ett helt liv med både glädje och sorg, precis som livet ser ut.Mot kvällens slut var det dags för den givna bröllopstårtan vilken bestod av fem lika stora tårtor på en ställning. Jätte vacker!! Och såklart hade vi också en brud och brudgum på toppen av den, men självklart gjorde vi inte som alla andra, utan vi tyckte att denna passade bättre:
Och så här såg vi ut:


Så, nu har ni fått lite uppdatering om vad som hänt den senaste tiden, och hur vårt bröllop, den näst lyckligaste dagen i mitt liv, (Annies födelse var ju såklart den lyckligaste) såg ut!

På återseende!
//Kajsa

2 kommentarer:

  1. Åh, har ni kvar det bildspelet? Missade ju det eftersom Connor och jag var tvungna att åka tidigt.

    SvaraRadera