Kajsa konstaterar: Headline Animator

fredag 19 december 2014

"Kasta ut dem".. Hör ni inte själva hur bakvänt det låter??

Tack men nej tack!
Jag vill inte vara med i nåt fackeltåg med höjda högafflar genom Facebook med buskapet: "Kör ut SD ur riksdan"... !
Ledsen, men jag kommer inte delta! Det finns inget annat parti man hetsjagar på det här viset eller fryser ut pg.a delade åsikter!!
Blir så förbannat trött på denna jakten och mobbningen av SD-väljare /sympatisörer. Alla har rätt att ha sin EGEN personliga samt politiska åsikt så sluta hänga ut de som kanske inte vill bli uthängda. Ingen behöver ju försvara sitt val att rösta på moderaterna t.ex?!
Det enda denna sidan lades upp för så var det för att kunna se vilka "rasister" ni ska "utöva häxjakt, hjärntvätt och utfrysning mot"!
Blir så förbannat besviken!
Röstade inte (och kommer inte rösta på SD), men jag tackar nej av en enda anledning:
Det är fel att hänga ut folk och det är fel att yttrandefriheten verkar vara så otroligt missförstådd och bara gälla för "er" med PK-tänk! M.a.o.. De som bara följer "alla andra..."
Sätt er istället för @%€# och läs på om SD, läs på om koranen e.tc och sen kan ni sjunga "Cumbaya" och "we shall overcome" tills ni fattar innebörden! En fb-sida med övertexten "kast ut SD ur riksdagen". Bara själva namnet låter ju helt bakvänt... Så det är ok att "kasta ut en del människor? Med andra ord de som inte delar samma åsiktaom majoriteten av befolkningen?? De får vi mobba, frysa ut och spy galla över. De får vi behandla hur som helst och nedvärdera på alla sätt?! Hur är det bättre?? Hur visar det att man vuxit som människa och accepterar ALLA individer i samhället? Jaga folk på detta viset.. Skäms på er! Och lär er skilja person från politiks åsikt dessutom!
Herregud... Ska det vara så jäkla svårt att ha ett kärleksfullt och accepterande/respekterande sätt mot ALLA- kulturer, religioner och människor med en annan POLITISK åsikt?!?!

Blir så ledsen att det läggs sån enorm energi på politik när det just nu finns barn som svälter och blir smärtsamt könsstympade i så många andra delar av världen...


Lite ödmjuket och andra prioriteringar än politik så här i juletider..?
Vad gjorde det?


www.raddabarnen.se

LÄGG ENERGIN (och pengarna) DÄR! 👍  😄  💖

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig om att många mobbar och hånar folk av vissa politiska ideologier. Jag tillhör en av de grupperna även fast det inte är SD. Det verkar vara mer ok att håna F! än SD, men jag tycker inget av det är ok. Sakliga argument mot och att argumentera emot någons politik är det som det behövs mer av. Men undrar samtidigt varför SD ofta försvaras då det oftast är de som står för de största tabbarna när de hånar, hotar och kränker...? Jag försvarar ingen som beter sig så oavsett vilken politik de står bakom, men kan inte tycka synd om folk som får tillbaka det de gett, även fast jag tycker att sådana låga kommentarer borde besparas alla. Jo, jag vet att jag är ambivalent, men det är just så jag känner just nu :-) Precis därför jag dragit mig undan från allt sådant just nu. Jag vill ha lugn och ro, särskilt nu i jultider, och jag (som vanligtvis älskar politiska debatter) orkar inte längre med nivån allt sjunkit till. Känns som man inte kan yttra sig positivt om "sitt" parti alls längre utan att någon ska komma och hacka.

    SvaraRadera